Praktijkboek Rekenwereld tot 100

De praktijkboeken zijn geschreven voor de begeleider van rekenzwakke kinderen. Ze vertrekken allemaal vanuit het standpunt dat de koppeling tussen formule, handeling en verwoording leidt tot een aarzelend inzicht. Vervolgens kunnen we dit inzicht uitdiepen, versterken en stabiliseren in een speelse inoefenfase. U als begeleider vindt in ieder praktijkboek:

• Randinformatie en voorbeelden uit de praktijk
• Grondslagen die stapsgewijs tonen hoe u de koppeling tussen formule, handeling en verwoording kan aanpakken
• Speelse inoefenideeën
• Een CD met het materiaal voor de spellen zodat u deze in kleur of zwart/wit kan uitprinten.
Het praktijkboek Rekenwereld tot 100 laat zien hoe het M.A.B. materiaal zinvol kan worden ingezet, om de kinderen de nieuwe rekenmethode realistisch en efficiënt over te brengen. De specifieke spreek- en schrijfwijze van getallen met twee cijfers, het optellen en aftrekken tot 100 en de nieuwe hoofdberekeningen vermenigvuldigen en delen. Met dit boek krijgt iedereen die de wiskundige stimulering van de kinderen vanaf groep 4 (het tweede schooljaar) aan het hart ligt, verschillende werkwijzen en talrijke ideeën, opdrachten en oefeningen, werkbladen en speelvoorstellen aan de hand, die de kinderen tot hun persoonlijke leerprestaties voeren.
Inhoud Praktijkboek met 172 pagina’s A4, handleiding die in kleine stappen de opbouw van de getallen tot 100 beschrijft; oefeningen en speelvoorstellen voor de systematische omgang met het M.A.B. materiaal, 23 werkbladen, 4 toelichtingsbladen, 53 speelvoorstellen, 1 CD-rom met alle werkbladen, toelichtingsbladen en gekleurde speelvoorstellen.
* Getallen tot 100 lezen, schrijven en visualiseren
* Optellen en aftrekken tot 100
* Vermenigvuldigen tot 100
* Delen tot 100
Onderwerpen Rekenvaardigheden, Remedial Teaching
Bestelnummer 89626

Tips, suggesties, adviezen

€ 31,90 (incl. 9% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Praktijkboek Rekenwereld tot 20

Praktijkboek Rekenwereld tot 20

€ 31,90 (incl. 9% BTW)
Praktijkboek Rekenwereld tot 1000

Praktijkboek Rekenwereld tot 1000

€ 31,90 (incl. 9% BTW)
Praktijkboek Metend rekenen

Praktijkboek Metend rekenen

€ 31,90 (incl. 9% BTW)