> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

Complimenten Inspiratie Boek

Laat je inspireren met het Complimenten Inspiratie boek. Een boek waarin de kracht en effecten van complimenten wordt beschreven en een ruim scala aan verschillende werkvormen uitgewerkt.
Het Complimenten Inspiratie Boek geeft je volop ideeën om op een creatieve en speelse manier aan de slag te gaan met complimenten en het Complimentenspel. Je vindt volop inspiratie om op een positieve manier met elkaar in contact te komen, het beste in elkaar naar boven te halen en samen te gaan stralen.

De velen suggesties en werkvormen helpen om het positieve bij elkaar te zien en te bekrachtigen. Zowel individueel, als in een groep of gezin.

Met dit Complimenten Inspiratie Boek heb je een waardevol boek, vol input, ideeën en inspiratie om het Complimentenspel en/of het werken met complimenten nog beter in te zetten.
Inhoud Complimenten Inspiratie boek bestaat uit 32 pagina`s formaat A4 met een ruim scala aan verschillende werkvormen uitgewerkt.
Onderwerpen Logopedie, Remedial Teaching, Sociaal-emotionele ontwikkeling, Taalvaardigheden
Bestelnummer 89343

Tips, suggesties, adviezen

€ 12,50 (incl. 9% BTW)