• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Okidootjes Veerkracht
Okidootjes Veerkracht €14,95

Okidootjes Veerkracht


Positieve focus
Omgaan met verandering, tegenslag en andere stressvolle situaties
€14,95
Bestelnummer: 88247
Inhoud: 51 krachtige coachingkaartjes, formaat 87 x 56 mm, inclusief handleiding en speelwijze. Verpakt in een kartonnen doosje.
Informatie

Leer positief denken én doen!

• Positieve focus • Omgaan met verandering, tegenslag en andere stressvolle situaties • Oplossings- en doelgericht denken 

Sterke gedachten om stevig in je schoenen te staan. Hoe ga je om met verandering of tegenslag? Hoe herstel je jezelf en pak je de draad weer op? Wat er ook gebeurt, ik kan het aan! Okidootjes zijn sterke gedachten die jou helpen om je veerkracht te vergroten en stevig in je schoenen te staan. Okidootjes zijn als groter broertje/zusje van de EigenWijsjes te gebruiken als DE logische volgende stap in de positieve ontwikkeling, groei en mindset van alle kinderen vanaf 8 jaar tot 108.

Op ieder Okidootje staat een sterke gedachte met daaronder een specifiek kenmerk van veerkracht. Okidootjes zijn samengesteld op basis van diverse wetenschappelijke studies over de belangrijkste kenmerken van veerkracht. In totaal zijn dit 51 bouwstenen (3x 17 kenmerken) die je kunt gebruiken in alledaagse situaties om veerkracht mee op te bouwen. De 17 belangrijkste kenmerken van veerkracht zijn in kaart gebracht en onderverdeeld in 6 thema’s. Een handzaam overzichtskaartje is te vinden in het doosje Okidootjes. Okidootjes kun je individueel gebruiken, in groepjes van 2 tot 4 spelers, of zelfs met een grotere groep of hele klas.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »