• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Complimenten Inspiratie Boek
Complimenten Inspiratie Boek €14,50

Complimenten Inspiratie Boek


Kracht en effecten van complimenten wordt beschreven
Ruim scala aan verschillende werkvormen uitgewerkt
€14,50
Bestelnummer: 89343
Inhoud: Complimenten Inspiratieboek bestaat uit 32 pagina`s formaat A4 met een ruim scala aan verschillende werkvormen uitgewerkt.
Informatie

Laat je inspireren met het Complimenten Inspiratie boek

Een boek waarin de kracht en effecten van complimenten wordt beschreven en een ruim scala aan verschillende werkvormen uitgewerkt. Het Complimenten Inspiratie Boek geeft je volop ideeën om op een creatieve en speelse manier aan de slag te gaan met complimenten en het Complimentenspel. Je vindt volop inspiratie om op een positieve manier met elkaar in contact te komen, het beste in elkaar naar boven te halen en samen te gaan stralen.

De velen suggesties en werkvormen helpen om het positieve bij elkaar te zien en te bekrachtigen. Zowel individueel, als in een groep of gezin. Met dit Complimenten Inspiratie Boek heb je een waardevol boek, vol input, ideeën en inspiratie om het Complimentenspel en/of het werken met complimenten nog beter in te zetten.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »