• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Nijntje gaat logeren met gebaren
Nijntje gaat logeren met gebaren €17,95

Nijntje gaat logeren met gebaren


Naast de bekende illustraties en de rijmende tekst, ook gebarentekeningen
Dick Bruna
€17,95
Bestelnummer: 89378
Inhoud: Het boek is uitgegeven op extra groot formaat 250 x 250 mm en heeft 32 pagina’s van stevig karton en een handige ringband. Hierdoor is het ook uitermate geschikt voor gebruik in de klas en door logopedisten.
Informatie

Klassieker in Nederlands met Gebaren

Nijntje gaat logeren! In deze klassieker van Dick Bruna staan, naast de herkenbare illustraties en tekst op rijm, ook gebarentekeningen afgebeeld. Deze helpen voorlezers bij het maken van gebaren, zodat kinderen die hier baat bij hebben het verhaal beter kunnen begrijpen. Nijntje gaat logeren, met gebaren is het eerste prentenboek met een bekend personage dat in deze vorm is verschenen.

Om voorlezen toegankelijker te maken voor nog meer mensen, is dit boek nijntje gaat logeren, met gebaren uitgegeven. Dit kartonboek bevat, net als het originele klassieke boekje, illustraties op de rechterpagina en vier regels tekst op de linkerpagina. Boven de tekst zijn tekeningen van gebaren uit de Nederlandse Gebarentaal (Nederlands Gebarencentrum) toegevoegd, die corresponderen met specifieke woorden of woordgroepen. Zo kan de voorlezer de tekst van het verhaal gemakkelijker visueel maken. Deze manier van communiceren is een vorm van Nederlands met Gebaren (NmG). NmG wordt vooral gebruikt door slechthorenden en doven, maar bijvoorbeeld ook ter ondersteuning van de taalontwikkeling van kinderen met een autismespectrumstoornis (ASS) of een taalontwikkelingsstoornis (TOS). 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »