• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Max Kommagetallen
Max Kommagetallen €22,95

Max Kommagetallen


Max oefenkaarten
Opdrachten met zelfcontrole
Breuk en kommagetal
Afronden, optellen, aftrekken
€22,95
Bestelnummer: 5005831
Inhoud: 16 opdrachtkaarten A4 dubbelzijdig, dit zijn 32 pagina’s met opdrachten en zelfcontrole bij iedere opdracht. Met hulp van de voorbeeldopgave begrijpen de kinderen de opdracht heel snel. In totaal 300 tot 400 opgaven. Registratieformulier. In kunststof tas
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Max oefenkaarten voor het Max leer- en oefensysteem met zelfcontrole

Deze set bestaat uit zeven onderdelen: • De relatie breuk-kommagetal • De waarde van getallen.

Deze eerste twee delen zijn vooral gericht op het versterken van het begrijpen van kommagetallen.

Vervolgens: • Het afronden van kommagetallen. • Het optellen van kommagetallen. • Het aftrekken van kommagetallen. • Het vermeningvuldigen van kommagetallen. • Het delen van kommagetallen.

Bij het vermeningvuldigen en delen van kommagetallen kunnen een aantal kaarten op drie niveaus worden gebruikt. De uitkomst kan op 3 manieren worden berekend: schattend, cijferend of met de rekenmachine. De leerkracht zal moeten bepalen wat zinvol is voor de betreffende leerling. 

Om deze Max opgaven te kunnen controleren is het Max Spelbord (bestelnummer 5000) nodig!

Breuken, Kommagetallen, Procenten en verhoudingen
 Deze oefensets bevatten gevarieerde oefenstof alhoewel de oefeningen veelal gericht zijn op het toepassen van aanwezige kennis is de oefenstof zodanig gekozen dat het begrijpen van breuken, kommagetallen, procenten of verhoudingen er ook door bevorderd wordt. De set Breuken wordt gezien als de basisset van deze drie.

In de set Kommagetallen wordt gestart met de oefeningen over de relatie tussen breuken en kommagetallen. De oefenstof uit de set Breuken wordt dan bekend verondersteld. De set Procenten en verhoudingen verbindt de kennis van breuken en kommagetallen met die van procenten en verhoudingen. De sets Breuken en Kommagetallen worden dan ook gezien als opstap voor deze laatste set.

In de sets zelf worden oefeningen ook aangeboden aan eenvoudig oplopend tot moeilijk. De leerkracht zal moeten bepalen tot welk niveau de leerstof zinvol is voor de individuele leerling. Het Max systeem biedt leerlingen de mogelijkheid te oefenen op hun niveau. Ze kunnen zelfstandig aan het werk en krijgen direct feedback op hun antwoorden.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »