• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Max Breuken
Max Breuken €22,95

Max Breuken


Max oefenkaarten
Opdrachten met zelfcontrole
Begrijpen van breuken
Gelijknamig maken, vereenvoudigen
€22,95
Bestelnummer: 5005731
Inhoud: 16 opdrachtkaarten A4 dubbelzijdig, dit zijn 32 pagina’s met opdrachten en zelfcontrole bij iedere opdracht. Met hulp van de voorbeeldopgave begrijpen de kinderen de opdracht heel snel. In totaal 300 tot 400 opgaven. Registratieformulier. In kunststof tas
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Max oefenkaarten voor het Max leer- en oefensysteem met zelfcontrole

De set oefenkaarten Breuken bestaat uit 6 onderdelen. De eerste 10 kaarten zijn gericht op het versterken van het begrijpen van breuken. Daarna volgen: • Het gelijknamig maken van breuken • Het vereenvoudigen • Het optellen en aftrekken van ongelijknamige breuken • Het vermenigvuldigen en delen van breuken • Moeilijke oefenstof gericht op het toepassen van de formele regels 

Om deze Max opgaven te kunnen controleren is het Max Spelbord (bestelnummer 5000) nodig!

Breuken, Kommagetallen, Procenten en verhoudingen
 Deze oefensets bevatten gevarieerde oefenstof alhoewel de oefeningen veelal gericht zijn op het toepassen van aanwezige kennis is de oefenstof zodanig gekozen dat het begrijpen van breuken, kommagetallen, procenten of verhoudingen er ook door bevorderd wordt. De set Breuken wordt gezien als de basisset van deze drie.

In de set Kommagetallen wordt gestart met de oefeningen over de relatie tussen breuken en kommagetallen. De oefenstof uit de set Breuken wordt dan bekend verondersteld. De set Procenten en verhoudingen verbindt de kennis van breuken en kommagetallen met die van procenten en verhoudingen. De sets Breuken en Kommagetallen worden dan ook gezien als opstap voor deze laatste set.

In de sets zelf worden oefeningen ook aangeboden aan eenvoudig oplopend tot moeilijk. De leerkracht zal moeten bepalen tot welk niveau de leerstof zinvol is voor de individuele leerling. Het Max systeem biedt leerlingen de mogelijkheid te oefenen op hun niveau. Ze kunnen zelfstandig aan het werk en krijgen direct feedback op hun antwoorden.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »