• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Breuken uitgelicht
Breuken uitgelicht €19,95

Breuken uitgelicht


Volledige leerlijn breuken in gedetailleerde uitleg en deeloefeningen
136 pagina`s inclusief antwoorden
€19,95
Bestelnummer: 88571
Inhoud: 136 pagina`s, inclusief antwoorden, integraal gebonden, flexibele kaft, formaat 245 x 205 mm.
Informatie

Volledige leerlijn breuken in gedetailleerde uitleg en deeloefeningen

Breuken is een complete breukencursus voor de basisschool, het vo en het mbo waarmee leerlingen belangrijke maar lastige rekentechnieken extra kunnen oefenen. De stof wordt uitgebreid uitgelegd en er worden veel deel- en tussenoefeningen in kleine stapjes aangeboden. Uitleg, voorbeelden en instructies staan in het boek, zodat leerlingen er zelfstandig of thuis uit kunnen werken. De antwoorden met uitgebreide uitwerkingen staan achterin.

Breuken bevat 12 hoofdstukken. In de eerste 4 hoofdstukken worden alle basisbegrippen aangeleerd aan de hand van gevisualiseerde opdrachten. In de hoofdstukken 5 – 10 worden alle rekenregels stap voor stap aangeleerd. Hoofdstuk 11 bevat contextopdrachten voor het toegepast rekenen met breuken en het laatste hoofdstuk bestaat uit Cito-opdrachten. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een minitoets. De aanpak is die van de bovenbouwmethode Het Grote Rekenboek, maar deze module bevat veel meer stof. Het boek vormt een complete leerlijn breuken en kan in aanvulling op elke andere methode kan worden gebruikt.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »