• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Logicon
Logicon €149,50

Logicon


Communicatie in woord en beeld
Ontworpen boek voor de communicatie, speciaal gemaakt voor mensen met afasie en voor mensen met een heftige spraakstoornis
€149,50
Bestelnummer: 87146
Inhoud: Gelamineerde inlegvellen, handig formaat, ringband met beschrijfbare en afwasbare bladzijden, beeld- en woordmateriaal op doorzichtig folie met klembord, patiënten- anamnese formulieren, item en woordlijsten. In een stevige kunststof ringband, inclusief handleiding.
Informatie

Communicatie in woord en beeld

Logicon is een volledig nieuw ontworpen boek voor de communicatie, speciaal gemaakt voor mensen met afasie en voor mensen met een heftige spraakstoornis. Patiënt en therapeut stellen met behulp van 288 in te plakken items een individueel communicatieboek samen en vergroten zo de acceptatie van het hulpmiddel. Alle items van Logicon zijn uitgebreid getest. 10 thema's met eigen pictogram geven een indeling in semantische categorieën en vergemakkelijken het gebruik van dit stevige communicatieboek.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »