• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Koffer schrijfbeweging oefenen
Koffer schrijfbeweging oefenen €34,80

Koffer schrijfbeweging oefenen


Ontwikkelen van oog-hand coördinatie
Vertrouwd maken met leren schrijven door tastzin
€34,80
Bestelnummer: 89506
Inhoud: Het spel bestaat uit 23 kaarten van dik, stevig karton, dat zeer duurzaam is en van hoge kwaliteit. Het oppervlak is ruw en de kaarten zijn aan beide kanten bedrukt. Verpakt in stevige kartonnen opbergkoffer (245 x 190 x 70 mm).
Informatie

Ontwikkelen van oog-hand coördinatie

Het contrast van de kleur tussen de getallen en de achtergrond van de kaarten helpt kinderen met visuele problemen de vorm van de getallen of trajecten te herkennen. Door het ruwe oppervlak kan er beter met de hand worden bewogen over het traject, het getal of het teken, waardoor het leren schrijven later gemakkelijker wordt. Met de inkeping van de kaarten kunnen de kaarten op de juiste plaats worden gelegd en kunnen de kinderen zelfstandig het spel spelen. Geïnspireerd door de onderwijsmethode van Montessori.

1. We leggen alle kaarten op tafel en laten het kind de kaart kiezen die het meest zijn/haar aandacht trekt.
2. We vragen het kind door via tastzin het ruwe oppervlak van elke kaart te herkennen en er met de vinger langs te gaan. We wijzen hem/haar erop dat om de letter op de juiste plaats te krijgen de inkeping aan de onderzijde moet liggen.
3. Als het kind het traject met de kaarten aflegt, kunnen we tegelijkertijd uitleggen of een kaart een getal, een teken of een traject is en welk soort traject: recht, bochtig, rond, open, gesloten, etc.

12 tastzin kaarten die de getallen 0 tot en met 10 bevatten en wiskundige tekens aan de andere zijde. De afmetingen van deze kaarten zijn 90 x 90 mm. 11 tastzin kaarten met verschillende trajecten om te leren schrijven met erg leuke afbeeldingen waarbij de kinderen worden gevraagd om met de vinger over het ruwe oppervlak het traject af te leggen. De afmetingen van deze lange kaarten zijn: 188 x 90 mm en de afmetingen van de vierkante kaarten 139 x 139 mm.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »