• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
In Beweging
In Beweging €34,95

In Beweging


Suus & Luuk
Kijken, (na)doen, luisteren en ervaren
Opdrachten/bewegingen zijn gemakkelijk uit te voeren
€34,95
Bestelnummer: 89064
Inhoud: Een handleiding, 35 kleurrijke kaarten (formaat 170 x 110). Verpakt in een kartonnen opbergdoos (formaat 180 x 120 x 20 mm).
Informatie

Kijken, (na)doen, luisteren en ervaren

Met Suus & Luuk in beweging wordt spelenderwijs geoefend met specifieke begrippen. Kernwoorden hierbij zijn kijken, (na)doen, luisteren en ervaren. De opdrachten/bewegingen zijn gemakkelijk uit te voeren zonder veel voorbereiding en kunnen zelfs tussendoor gedaan worden. In meerdere opzichten zeer bruikbaar materiaal.

Suus & Luuk in beweging bevat 35 kleurrijke kaarten die een aanzet geven tot zelf bewegen en ervaren rondom specifieke begrippen. Onder specifieke begrippen wordt verstaan begrippen die te maken hebben met de ruimtelijke oriëntatie en belangrijk zijn voor het goed kunnen volgen van het onderwijs. De oefeningen/opdrachten zijn met name geschikt voor kinderen in de (ontwikkelings)leeftijd vanaf 2 1/2 - 3 jaar (de grootste basis wordt gelegd in de periode voorafgaand aan groep 3.)

Logopedie,Motoriek,Remedial Teaching,Ruimtelijke waarneming,Taalvaardigheden

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »