• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Hoofd vol TOS
Hoofd vol TOS €17,50

Hoofd vol TOS


Overlevingsgids voor jongeren
In tekst en beeld laten ze zien hoe zij in het dagelijks leven omgaan met hun TOS
€17,50
Bestelnummer: 88992
Inhoud: 104 pagina's. Formaat 195 x 215 mm. Leeftijd vanaf 11 jaar.
Informatie

Overlevingsgids voor jongeren
Veerle Stevens, Jérôme Vergne & Beau Verhaar

Heb jij dat ook? 
Dat je niet op het woord kunt komen? 
Dat mensen je niet begrijpen als je iets vertelt? 

Houd jij meer van plaatjes en foto’s dan van tekst? 
Ben jij beter in doen dan in praten? 
Zit je liever te tekenen, schilderen of knutselen dan te lezen? 

Wij ook! 

60.000 jongeren in Nederland hebben een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Er zijn boeken over jongeren met TOS. Er zijn sinds kort ook een paar boeken voor jongeren met TOS. Dit is het eerste boek in de hele wereld gemaakt door jongeren met TOS. 

Veerle Stevens, Jérôme Vergne en Beau Verhaar geven in Hoofd vol TOS een inkijkje in hun hoofd. In tekst en beeld laten ze zien hoe zij in het dagelijks leven omgaan met hun TOS. Wat moet je doen als je trein niet rijdt en je niet begrijpt wat er wordt omgeroepen? Wat doe je als iedereen gaat opruimen en jij niet weet wat je moet doen? Wat kun je zeggen als je een gesprek niet kunt volgen? 

Hoofd vol TOS staat boordevol informatie, afbeeldingen, handige tips, leuke weetjes en quizjes over TOS en hoe je ermee omgaat. Dat maakt het boek heel herkenbaar én bruikbaar voor andere jongeren. Een echte overlevingsgids dus!

Hoofd vol TOS is geschreven voor jongeren, om zelf te lezen. Maar het kan ook goed gebruikt worden in psycho-educatie, (voor en) door ouders, leraren en andere professionals. Het boek kwam tot stand in samenwerking met Jet Isarin en de TOSfabriek, een leerwerkbedrijf van Kentalis.  

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »