• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Het grote taalboek Oefenboek
Het grote taalboek Oefenboek €23,95

Het grote taalboek Oefenboek


Bevat alle stof van de basisschool met o.a. spelling, grammatica, schrijfvaardigheid, woordenschat, stijl, tekstbegrip, proza, poëzie en spreek- en luistervaardigheid
€23,95
Bestelnummer: 88553
Inhoud: 240 pagina’s, formaat 245 x 205 mm.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Het Grote Taalboek bevat alle stof van de basisschool

Alle taalonderdelen komen gestructureerd aan bod: spelling, grammatica, schrijfvaardigheid, woordenschat, stijl, tekstbegrip, proza, poëzie en spreek- en luistervaardigheid. Duidelijk uitgelegd, met veel voorbeelden. Het Grote Taalboek besteedt veel aandacht aan de regels van de taal. In dit boek vind je alles wat je moet weten om zonder fouten te kunnen spellen en goed te kunnen spreken en schrijven. Maar je leert ook hoe je een woordenboek moet gebruiken, hoe je een tekst kunt lezen, begrijpen en samenvatten en hoe je een opstel of een brief schrijft. En er staat in hoe je een spreekbeurt moet voorbereiden of een discussie leiden. Daarnaast is er aandacht voor de geschiedenis en functies van taal en voor wat je moet weten over verhalen en gedichten. En verder: debat en discussie, talloze spreekwoorden en zegswijzen, taalspelletjes en nog veel meer.

Het grote taalboek Oefenboek is het bijbehorende maar aparte oefenboek met veel gevarieerde oefenstof per taalonderdeel. Het bevat tientallen in moeilijkheidsgraad opklimmende oefeningen in dezelfde indeling als Het grote taalboek Overzicht (bestelnummer 88552). Het beginniveau is groep 6, maar ook wat voorafging wordt herhaald. Het eindniveau is groep 8 en reikt zelfs verder.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »