• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR

Hemze


Persoonlijke, bezittelijke, en wederkerende voornaamwoorden
Memoryspel en handboek
Syntaxmemory
€51,95
Bestelnummer: 88726
Inhoud: 40 paren memorykaartjes (formaat 70 x 70 mm) van stevig karton. Verder wordt er een handboek meegeleverd bestaande uit 32 pagina’s, formaat A4 in een ringband. In het handboek is er een duidelijke uitleg over de voornaamwoorden en zijn er oefeningen om te werken met het memoryspel. Daarnaast zijn er losse werkbladen opgenomen die ook gebruikt kunnen worden om de voornaamwoorden te trainen. Verpakt in een stevige kartonnen opbergdoos (formaat 150 x 150 x 35 mm).
Informatie

Hemze is ontwikkeld voor het trainen van persoonlijke, bezittelijke, en wederkerende voornaamwoorden

Het materiaal bestaat uit een memoryspel en een handboek. Dit spel heeft als doel de meest foutief gebruikte persoonlijke, bezittelijke voornaamwoorden en wederkerende voornaamwoorden te oefenen. De voornaamwoorden hij, zij, hem, haar, zijn en zich kunnen geoefend worden met behulp van het memoryspel. De persoonlijke voornaamwoorden, bezittelijke voornaamwoorden en het wederkerend voornaamwoord kunnen worden geoefend middels een memoryspel.

Echter kan het spel ook gebruikt worden om de syntaxis te oefenen. Het materiaal is gemaakt om te gebruiken door logopedisten tijdens de logopedische behandeling, maar kan ook heel goed op scholen ingezet worden. Kinderen die in een extra taalgroepje zitten kunnen hiermee ook de zinsbouw en/ of voornaamwoorden oefenen. NT2 kinderen kunnen hiermee oefenen. Het mooie is dat er middels de handleiding kopieën gemaakt kunnen worden zodat er thuis ook plezier aan het spel beleefd kan worden.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »