• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Woorden spreken voornaamwoorden
Woorden spreken voornaamwoorden €89,50

Woorden spreken voornaamwoorden


Het juiste gebruik van voornaamwoorden
19 + 19 oefenbladen
19 transparante sheets met zinnen
€89,50
Bestelnummer: 88601
Inhoud: 19 + 19 oefenbladen (geplastificeerd, in kleur) met per blad 12 illustraties met en zonder zinnen, 19 transparante sheets met zinnen, behorend bij de oefenbladen zonder zinnen, 5 toetsbladen (geplastificeerd, in kleur) met per blad 20 illustraties, inclusief handleiding. In een ringband.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Voornaamwoorden oefenen met woorden spreken, een effectief trainingsprogramma.

De methodische aanpak is een origineel en effectief middel voor het juiste gebruik van voornaamwoorden. Bovendien kunt u hiermee op een aansprekende manier kinderen met dit taalonderdeel laten oefenen. Zo kunnen leerlingen werken aan zinnen zoals ‚Die meisje in mij klas vind ik leuk‘. Woorden spreken helpt met zowel de morfologie als de syntaxis van de volgende voornaamwoorden: persoonlijke, wederkerende, wederkerige, bezittelijke en aanwijzende voornaamwoorden.

De aansprekende en humoristische illustraties, de doorzichtige sheets en de verschillende spelmogelijkheden maken het geheel tot een vernieuwende uitgave, eenvoudig in te zetten door RT-ers, leerkrachten en natuurlijk logopedisten in basis- en speciaal onderwijs. De kleurrijke oefenbladen op A4-formaat bevatten elk 12 illustraties. Onder de illustraties kunnen met de bijbehorende doorzichtige sheets de juiste (invul)zinnen geplaatst worden. Met de complete oefenbladen (zinnen en illustraties) kunnen spellen als Lotto en Memory gespeeld worden, ook in groepsverband.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »