• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Grip op je stem
Grip op je stem €35,85

Grip op je stem


Legt de link tussen zingen en spreken
Therapie & training volgens het 3-zones Stemmode
Michel de Kort
€35,85
Bestelnummer: 87531
Inhoud: Softcover boek met 128 pagina's (formaat 240 x 160 mm).
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Therapie & training volgens het 3-zones Stemmode
Michel de Kort 

Veel stemgebruikers krijgen vroeg of laat problemen met hun stem. Heesheid, verminderde stemmogelijkheden, last of vermoeidheid bij en na het spreken en zingen: het zijn klachten die vaak verholpen kunnen worden. Want stemgeven berust op spierwerking, en spieren kun je trainen.

• Hoe werkt de stem? • Waarmee houd je rekening als je je stem op een gezonde manier wil gebruiken? • Hoe laat je je zangstem mooi klinken? • En welke ‘stemveilige’ instructies kun je als logopedist, zangopleider of koordirigent geven aan de cliënten, cursisten, solo- of koorzangers die je begeleidt?

Op zoek naar antwoorden werkte Michel de Kort een stevige theoretische basis uit in het 3-Zones Stemmodel. Dit model benadert stemtherapie en -training op een multidisciplinaire manier. Het hanteert een aantal relatief eenvoudige, technische uitgangspunten, waardoor cliënten met stemproblemen, studenten, sprekers en zangers snel weer ‘grip’ krijgen op hun stem.

Grip op je stem is een uiterst bruikbaar houvast in de opleiding en in de praktijk: het 3-Zones Stemmodel vindt een concrete vertaling in meteen bruikbare tips en toepasbare voorbeelden uit de stemtherapie- en training, logopedie, zangpedagogiek en koordirectie. Op die manier draagt Grip op je stem bij aan een beter stemgedrag en dus ook meer stemcomfort voor wie als professional of amateur het woord voert of zingt. 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »