• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Geen Ja Geen Nee
Geen Ja Geen Nee €25,99

Geen Ja Geen Nee


Meer dan 900 vragen
Vragen zijn verdeeld in 2 niveau's
€25,99
Bestelnummer: 89140
Inhoud: 1 spelbord, 6 pionnen, 1 bel, 55 kaarten voor kinderen, 55 kaarten voor volwassenen, 1 etui met 55 extra kaarten, inclusief spelregels. Verpakt in kartonnen opbergdoos. 2 tot 6 spelers, vanaf 7 jaar.
Informatie

Beleef uren plezier met meer dan 900 vragen, zorgvuldig opgesteld om iedereen om de tuin te leiden

De vragen zijn verdeeld in 2 niveau's, kinderen en volwassenen, en bevatten verschillende thema’s: geschiedenis, muziek, aardrijkskunde, sport, televisie,…

Hoe speel je dit spel? Je moet proberen om de tegenspeler JA of NEE te laten zeggen en voorkomen om zelf JA of NEE te zeggen wanneer het jouw beurt is om te spelen. Trek een kaart en stel de vragen één voor één aan jouw tegenstander. Als hij of zij antwoordt met “Ja” of “Nee” mag de speler die het eerst op de bel slaat zijn/haar pion één veld vooruit verplaatsen.

Als de tegenstander alle vragen kan beantwoorden zonder “Ja” of “Nee” te zeggen mag zijn/haar pion één veld verplaatst worden. De winnaar is de speler die als eerste het midden van het speelbord bereikt. Een eenvoudig spel voor jong en oud waar iedereen zijn/haar verbeelding en reflexen kan testen.

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »