• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
FonoLog 1
FonoLog 1 €149,50

FonoLog 1


Helpt de verstaanbaarheid te verbeteren
Clusterreductie van de s-, Backing en Fronting
€149,50
Bestelnummer: 88206
Inhoud: FonoLog 1 bestaat uit een stevige map (formaat 320 x 285 x 75 mm) met 400 pagina’s (formaat A4) met afbeeldingen en opdrachten. Clusterreductie van de s-, Backing en Fronting.
Informatie

FonoLog is hét programma voor de fonologische therapie

Ontwikkeld door Willy Dijkstra-Buitendijk en Lenie van den Engel-Hoek, logopedisten met een jarenlange ervaring in het behandelen van kinderen met fonologische problemen.

Jonge kinderen leren verstaanbaar spreken in hun vroege ontwikkeling
Fonologische stoornissen bij kinderen kunnen de verstaanbaarheid sterk beïnvloeden en daarmee de ontwikkeling van kinderen belemmeren.

FonoLog helpt de verstaanbaarheid te verbeteren!
Vanuit de praktijk is er behoefte aan duidelijk en gestructureerd materiaal dat direct inzetbaar is. FonoLog is een programma dat hierin voorziet. Het is een programma waarin de behandeling van fonologische vereenvoudigingsprocessen een plek heeft gevonden. Elk te behandelen proces bestaat uit 3 stappen en bevat veel oefeningen die ook thuis gedaan kunnen worden. Het programma is een losbladig systeem met op elke pagina instructies voor de ouders. 

De stappen in FonoLog
Voor elk te behandelen proces zijn er 5 onderdelen in FonoLog met daarin telkens drie stappen. Stap 1: auditieve input aan de hand van de verschillende oefenbladen. Stap 2: het kind gaat actief meedoen op woordniveau. Stap 3: oefenen op zinsniveau

De vijf onderdelen in FonoLog
1. Luister Goed 2. Het moet anders 3. Oefen-Doe woorden voor de logopedist en ouders 4. Oefenwoorden 5. Minimale paren lotto, Minimale paren-sorteer en Minimale paren-teken

• Clusterreductie s-, sch-, sl-, sm-, sn-, sp-, st
• Backing -t, t-, -s, s- en z-, -f, f- en v-, -p, p-, -n
• Fronting –k, k-, -g, g-, -ng, st

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »