• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Ergotherapie en ontwikkelingsproblemen
Ergotherapie en ontwikkelingsproblemen €49,50

Ergotherapie en ontwikkelingsproblemen


Basisboek voor kwaliteitsvolle hulpverlening
Anne-Marie Denolf, Jo Daems
€49,50
Bestelnummer: 87540
Inhoud:
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Basisboek voor kwaliteitsvolle hulpverlening
Anne-Marie Denolf, Jo Daems

Kinderen met een beperking willen hetzelfde als alle andere kinderen: leren, spelen, sporten, plezier hebben met vrienden, onafhankelijk zijn en deel uitmaken van de samenleving. Ontwikkelingsproblemen worden al snel gelinkt aan de kindertijd, maar de gevolgen lopen vaak verder in de adolescentie en volwassenheid. De nood aan ondersteuning blijft dan ook bestaan. Ergotherapie en ontwikkelingsproblemen. Basisboek voor kwaliteitsvolle hulpverlening vertrekt vanuit het Person Environment Occupation-model.
 
De nadruk ligt op de mogelijkheden van personen met ontwikkelingsproblemen en het creëren van kansen om die mogelijkheden te benutten. Ondersteuning op maat, cliënt- en contextgerichtheid zijn ingrediënten voor een maximale fit tussen de persoon, zijn omgeving en de activiteiten, met maximale participatie als ultieme doel. Dit boek vertrekt vanuit handelingsproblemen binnen verschillende levensdomeinen en legt in casusvoorbeelden de link met problematieken en diagnoses. Zo krijgt de ergotherapeut een basis om de dagelijkse praktijk te onderbouwen en kennis te delen met collega’s. De auteurs hebben dit boek verrijkt met duiding, extra informatie, casussen en oefeningen in de digitale leeromgeving Sofia. Je vindt er ook referentiefiches van de ontwikkelingsproblemen.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »