• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Bruno de Bever groep 4
Bruno de Bever groep 4 €12,50

Bruno de Bever groep 4


Strips op leesniveau
Gemaakt volgens de Cito-richtlijnen voor veilig leren lezen
AVI M4
Michiel van de Vijver
€12,50
Bestelnummer: 88806
Inhoud: Boek a 32 pagina`s van Bruno de Bever van huis AVI M4, uitgevoerd in hardcover, formaat 252 x 216 mm in full colour.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Leren lezen met ... strips!
Michiel van de Vijver en Maarten Gerritsen

Strips op leesniveau, even een andere manier om kinderen met plezier ook zélf te laten lezen. Dat is het idee achter de serie Kijk en Lees, speciaal voor lezers van groep 3 tot en met 7 (leerjaar 1 tot en met 5). Elk Kijk en Lees boek is een bundeling van korte grappige verhaaltjes en is gemaakt volgens de Cito-richtlijnen voor veilig leren lezen.

Volgens de AVI-leesmethode van Cito
De stripboeken van Kijk en Lees zijn geschreven volgens de AVI-richtlijnen die scholen ook gebruiken. AVI is de naam van het leesvaardigheidssysteem van Cito dat bestaat uit verschillende leesniveaus. Voor alle AVI-leesniveaus van groep 3 tot en met 7 en alle Kijk en Lees boeken zijn door Cito gecertificeerd.

Waarom werkt het?
Beelden zeggen meestal meer dan woorden. De striptekeningen helpen beginnende lezers dan ook flink op weg om het verhaaltje te kunnen begrijpen. Zonder een woord te lezen, zitten ze vaak al in het verhaal. Ze raken snel gemotiveerd om de dialogen te lezen, zodat ze het hele verhaal snappen. Het is dus een laagdrempelige manier om het lezen snel (weer) leuk te maken.

Altijd op maat
Omdat ieder boekje zijn eigen leesniveau heeft, kan elke beginnende lezer wanneer het boekje uit is, zo overstappen naar een nieuw boekje op het volgende leesniveau. Zo leren de kinderen spelenderwijs steeds beter lezen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »