• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Aanvulling Wijzer met klanken en letters
Aanvulling Wijzer met klanken en letters €29,95

Aanvulling Wijzer met klanken en letters


Alle facetten van fonologisch bewustzijn in één spel
Zowel los als in combinatie te gebruiken met het spel Wijzer met klanken en letters
€29,95
Niet op voorraad
Bestelnummer: 88212
Inhoud: 218 spelkaarten gescheiden door 12 tabkaarten voor de verschillende vaardigheden. Kaarten met korte beschrijving van vaardigheden. Inclusief handleiding als download. In een stevige kartonnen doos.
Informatie

Alle facetten van fonologisch bewustzijn in één spel

Verder oefenen en spelen om het fonologisch bewustzijn te vergroten? Gebruik dan de aanvulling op het spel Wijzer met klanken en letters met als thema: eten en drinken.

Het spel ‘Wijzer met klanken en letters’ kan uitgebreid worden met een set kaartjes rondom het thema eten en drinken. De aanvulling kan daarnaast als opzichzelfstaand oefenmateriaal gebruikt worden. Uiteraard maakt de combinatie met het spel het oefenen voor kinderen aantrekkelijker.

Met de aanvulling wordt, net als bij het spel, het fonologisch bewustzijn en de actieve letterkennis van kinderen gestimuleerd. De oefeningen zijn verdeeld in 11 vaardigheden die oplopen in moeilijkheidsgraad (rijmen, analyse, synthese, woorden bedenken en spelen met letters en woorden). Bij het bedenken van woorden met een bepaalde klank, zijn de tweetekenklanken toegevoegd. Hierdoor is het spel ook geschikt voor gebruik in groep 3.

Er is gekozen voor het thema eten en drinken, omdat dit dicht bij de belevingswereld van jonge kinderen ligt. Dit maakt dat oefenen met het spel, in aanvulling op het fonologisch bewustzijn, de woordenschat rondom dit thema positief zal beïnvloeden.

Belangrijkste kenmerken: • Alle facetten van fonologisch bewustzijn in één spel • Te gebruiken in combinatie met het spel Wijzer met klanken en letters of als opzichzelfstaand oefenmateriaal • Aandacht voor letterkennis (ook tweetekenklanken) • Thema eten en drinken staat centraal • Visuele ondersteuning met plaatjes, symbolen en letters • Aan te passen aan het niveau van kinderen • In groepjes of individueel te gebruiken

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »