• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Net goed!
Net goed! €109,50

Net goed!


Een attractief spel om beurtelings door te vragen, de onderwerpen te weten te komen
€109,50
Bestelnummer: 70016
Inhoud: 2 houten standaards (klap-om-borden om de stroken in te leggen), 9 stroken (27 stroken in totaal: elke strook is 2 keer verkrijgbaar en een derde keer om uit te knippen tot kleine kaartjes) met elk 12 motieven rond de thema's: muziekinstrumenten, eten, kleding, dieren, huishouden en keukenaccessoires, speelgoed, beroepen, tijdverdrijf en meubels. Verpakt in stevige kartonnen doos.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Wees secuur, vraag je buur!

Wie raadt in drie beurten het juiste onderwerp van zijn medespeler? Hier moet je behendig, de goede vragen stellen! Een spannend oefenspel voor kinderen, jongeren en volwassenen. "Net goed" is een attractief spel om beurtelings door te vragen, de onderwerpen te weten te komen. Twee spelers zitten voor hun eigen klap-ombord en hebben daarin ieder een gelijke strook met twaalf afgebeelde onderwerpen gelegd. Nu is de bedoeling om door nauwkeurige vragen te stellen het onderwerp te raden, dat de ander gekozen heeft. Gevraagd wordt naar bepaalde kenmerken. Gewonnen heeft degene, die de minste vragen heeft gesteld.

Themastroken: • Dranken: Is het een koude drank? Is het bruin? • Eten: Is het een toetje? • Kleding: Trekken meisjes het aan? • Dieren: Heeft het dier een vacht? Kan het vliegen?

Met deze en vele andere vragen werken de kinderen spelenderwijs en gestructureerd aan de woordenschat, de algemene spraak en het denken in verbale hogere en secundaire begrippen. 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »