• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Blokken-schaduwspel
Blokken-schaduwspel €199,50

Blokken-schaduwspel


Goed ruimtelijk voorstellingsvermogen
Fijne motoriek en behendigheid
38 houten blokken en 20 schaduw-voorbeelden
€199,50
Bestelnummer: 62607
Inhoud: 38 houten blokken: 20 blokken (zijde 40 mm), 8 rechthoekige blokken, 6 gelijkzijdige driehoeken, 4 gelijkbenige driehoeken. 20 schaduw-voorbeelden van gelamineerd karton. 1 uitwisbare stift. 2 kunststof platen om in de deksel te zetten, 2 clips om de voorbeelden te bevestigen. In een stevige houten kist met schuifdeksel (315 x 235 x 125 mm).
Informatie

Goed ruimtelijk voorstellingsvermogen en een geplande aanpak, alsook fijne motoriek en behendigheid

Als bij toverslag is het bouwwerk verdwenen, alleen de raadselachtige schaduwen zijn nog te zien. Nu gaat het erom uit te vinden, hoe het gebouw eruit gezien heeft en hoe het weer wordt opgebouwd. Daarbij helpen de afbeeldingen van de schaduwen als voorbeeld en hebben de oorspronkelijke grootte, zodat de kinderen het bouwwerk zelf kunnen controleren. De op moeilijkheidsgraad gesorteerde schaduwvoorbeelden worden stap voor stap in de nieuwe bouwkunst geïntroduceerd en maken om zelfstandig te werken. Door eerst zelf een bouwwerk te ontwerpen op het blanco - blad met de uitwisbare stift kan daarna het bouwwerk met de blokken nagemaakt worden.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »