• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Werkboek Coole Kikker vriendelijke vriend
Werkboek Coole Kikker vriendelijke vriend €19,95

Werkboek Coole Kikker vriendelijke vriend


Werkboek
Lees-Leer-Denk-Schrijf- en Doe-boek
Veilige voorbereiding om goed te leren omgaan met leeftijdgenoten
€19,95
Bestelnummer: 89084
Inhoud: 64 pagina`s, formaat A4. Leeftijd vanaf ongeveer 7 jaar.
Informatie

Werkboek Coole Kikker zoekt een vriendelijke vriend

• Lees-Leer-Denk-Schrijf- en Doe-boek • Help je kind een-op-een op weg • Veilige voorbereiding om goed te leren omgaan met leeftijdgenoten

Individuele sovatraining voor het Kind De Coole Kikker zoekt een vriendelijke vriend is een werkboek voor het kind dat sociaal vaardiger wil worden maar nog niet wil of kan deelnemen aan een groepstraining.

Lukt het nog niet om in een groepje sociale vaardigheden te trainen? Met dit Lees-Leer-Denk-Schrijf- en Doe-boek help je het kind een-op-een op weg. In een vertrouwde omgeving leert het kind hiermee de eerste stappen van sociaal gedrag onder begeleiding van de therapeut of coach. Het is een veilige voorbereiding om goed te leren omgaan met leeftijdgenoten. De tien hoofdstukken van dit werkboek zijn:

1. Een praatje maken. 2. Complimentjes geven en ontvangen. 3. Opkikkertjes; het is beter om realistische en helpende gedachten te denken in plaats van bang en faalangstig te denken. 4. Rekening houden met een ander. 5. Vragen of je met een groepje mee mag spelen (en wat als ze 'nee'zeggen). 6. Onderhandelen (wanneer een ander kind met iets anders wil spelen). 7. Vragen'aan een kind:'Kom je bij me spelen? 8. Voor jezelf opkomen. 9. Oeps! Zeg: 'Sorry!' (wat moet je doen als iemand last van jou heeft). 10. De Coole Kikker Quiz. Een quiz om te kijken wat allemaal al geleerd is.

De gebruiksaanwijzing van deze training wordt beschreven in de Handleiding voor de therapeut. De kindertherapeut die met het kind en het werkboek gaat werken vindt in deze handleiding alle informatie, een draaiboek, vragenlijsten, 'de gouden regels' etc. om het kind deskundig te begeleiden zodat het deze training tot een succesvol einde brengt.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »