• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Verhalendoos Visuele reeksen
Verhalendoos Visuele reeksen €28,50

Verhalendoos Visuele reeksen


15 eenvoudige reeksen in 4-6 stappen
Traint visuele waarneming
Nodigt uit tot gesprek
€28,50
Bestelnummer: 89634
Inhoud: 15 eenvoudige handelingen in 4-6 stappen, totaal 78 gekleurde beeldkaarten, formaat 90 x 90 mm. Inclusief handleiding. Verpakt in een stevige kartonnen opbergdoos.
Informatie

Fietsen, een ijsje eten, een sneeuwman maken

15 eenvoudige visuele reeksen uit het handelingsspectrum van de kinderen stimuleren de waarneming van visuele verschillen, de opmerkzaamheid, de creativiteit en het waarnemingsvermogen. De eerste kaart van elke reeks toont de uitgangssituatie van een handeling uit het alledaagse leven van een kind. Op elke volgende kaart komt een element erbij en zo een volgende stap van de handeling. De laatste kaart van de reeks toont het resultaat van deze handeling.

De visuele reeksen kunnen op elke plaats van de reeks worden ingekort en aan de ontwikkelingsstand van het kind worden aangepast. De bewust kleine stappen van de handeling nodigen uit goed te kijken en precies te beschrijven wat er gebeurd. Ze geven aanleiding tot vertellen en zijn uitgangspunt voor het vertellen van eigen belevenissen. Het beeldmateriaal kan zowel voor de stimulering van de visuele waarneming als ook voor het uitbreiden van het talige uitdrukkingsvermogen worden ingezet.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »