• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Verhalendoos Differento
Verhalendoos Differento €28,50

Verhalendoos Differento


Door vragen te stellen erachter komen wat verschillend is
Traint visuele waarneming en taalvaardigheid
€28,50
Bestelnummer: 89635
Inhoud: 60 figuurkaarten in kleur, d.w.z. 6 series met elk 5 tweetallen figuurkaarten, met elk 3-8 verschillen. Met 17 keerkaarten, formaat 90 x 90 mm. Inclusief handleiding. Verpakt in een stevige kartonnen opbergdoos.
Informatie

Zoek de verschillen!

Op 30 paren figuurkaarten staat telkens dezelfde afbeelding, maar met verschillende details op de twee kaarten van een paar. Elke spelpartner krijgt een kaart en moet, door de ander vragen te stellen, achter de verschillende details komen zonder de kaart van de ander te kunnen zien. Elke keer als er een verschil ontdekt is, wordt een van de keerkaarten op de tafel omgedraaid. Hoe meer verschillen er ontdekt zijn, des te spannender wordt het spel, want de winnaar is degene die het laatste detail kan noemen en daarom de laatste keerkaart kan omdraaien.

Differento traint niet alleen opmerkingsgave en taalvaardigheid, maar ook veel andere belangrijke basisfuncties, zoals begrijpend luisteren, ruimtelijke oriëntatie, geheugen en concentratie.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »