• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Trollotti Levensmiddelen
Trollotti Levensmiddelen €24,95

Trollotti Levensmiddelen


Oefenen woordenschat
Zoeken, verzamelen en onthouden
€24,95
Bestelnummer: 89494
Inhoud: 32 kaarten met voorwerpen (formaat 55 x 55 mm). 6 verzamelkaarten (formaat 275 x 130 mm): 2x geel (eenvoudige begrippen 1-16), 4x blauw (alle begrippen 1-32). In een kartonnen doos (formaat 290 x 150 x 35 mm). Vanaf 4 jaar.
Informatie

Zoeken, verzamelen en onthouden

Deze spellen combineren op slimme wijze drie traditionele en beproefde spelprincipes tot gevarieerd en effectief oefenmateriaal. Een veelzijdigheid aan oefeningen, spelplezier en aan de slag zonder voorsorteren zijn belangrijk geweest bij het ontwerpen van het materiaal.

Elk van de 6 nieuwe spellen biedt verschillende spelvarianten. Dit zorgt voor een spannend spelverloop, of de kinderen nu 3 of 7 jaar oud zijn. In elk spel vind je ook twee speciale gele verzamelkaarten voor een bijzonder gemakkelijke variant.

Het spelidee hierbij is dat de uitgekozen kaarten worden benoemd en verzameld op de verzamelkaarten. Afhankelijk van de spelvariant worden ze opengelegd, gezocht of uit het hoofd verzameld. Zo ontstaan ​​steeds weer nieuwe, taalstimulerende spelsituaties. Kinderen kennen en houden al tientallen jaren van dit soort spellen. Een speelse, spannende en gerichte oefening van de thema's is gegarandeerd.

De volgende thema`s zijn te verkrijgen. • KledingDierenKeukenLevensmiddelenWonenNatuur

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »