• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Trio Game
Trio Game €79,80

Trio Game


Reeksen bestaande uit 3 afbeeldingen
Voor het trainen van de visuele waarneming en woordenschat
Verbanden leggen tussen de verschillende plaatjes
€79,80
Bestelnummer: 89351
Inhoud: 12 reeksen van telkens 3 kunststof kaartjes (70 mm x 70 mm), inclusief handleiding. In een kartonnen doos. Voor 2 - 6 kinderen vanaf 3 jaar.
Informatie

Wie verzamelt de meeste trio’s?

Spel 1: De kinderen verdelen de kaartjes zodat ieder kind een stapeltje van 6 kaartjes heeft. De kinderen bekijken hun 6 kaartjes. Vinden ze meteen een trio tussen hun kaartjes dan mogen ze dat trio op tafel leggen. Die kinderen hebben alvast één punt verdiend. Het trio moet in de juiste volgorde op tafel liggen. ‘Vertel waarom het trio in die volgorde moet liggen’. Dan mogen de kinderen om de beurt twee kaartjes van een trio op tafel leggen of ze mogen bij een duo dat op tafel ligt de derde kaart aanleggen. Als de derde kaart op tafel komt moet het trio meteen in de goede volgorde worden gelegd. Heb je een duo tot een trio gemaakt, dan win je een punt. Wie heeft de meeste trio’s kunnen leggen?

Spel 2: De kinderen verdelen de kaartjes, elk kind krijgt 6 kaartjes. De kinderen leggen de kaartjes voor zich op een stapeltje met de beeldzijde naar onder. Om de beurt draaien de kinderen een kaartje om, naar het midden van de tafel, zodat iedereen de kaartjes goed kan zien. Zo kunnen er dus 6 kaartjes omgedraaid op tafel liggen. Op het moment dat een kind een duo tussen de omgedraaide kaartjes ziet liggen, zegt het ‘ik zie een duo’ en mag het beide kaartjes nemen en bij zich leggen. Van het moment dat het derde kaartje door een van de spelers wordt omgedraaid mag het kind dat kaartje bij zijn duo leggen zodat het een trio heeft en dus één punt. Als alle kaartjes in het midden liggen en alle trio’s zijn er nog niet uit, dan worden de kaarten opnieuw omgedraaid en terug één voor één op tafel gelegd.

Logopedie,Remedial Teaching,Ruimtelijke waarneming,Taalvaardigheden,Tactiele waarneming,Visuele waarneming,Woordenschat

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »