• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Scoren met Suus & Luuk
Scoren met Suus & Luuk €79,95

Scoren met Suus & Luuk


Werken aan de taal- en denkontwikkeling van kinderen door het benoemen, beschrijven, zinsvorming, verhaalopbouw, redeneren en verklaren
€79,95
Bestelnummer: 89033
Inhoud: Dit mooie boek bestaat uit een kwalitatief hoogwaardige wire-o met 124 stevige pagina's en een duurzame hardcover (formaat A4).
Informatie

Op een speelse en soms ludieke manier werken aan de taal- en denkontwikkeling van kinderen door het benoemen, beschrijven, zinsvorming, verhaalopbouw, redeneren en verklaren

Volkssport nummer 1
Voetbal is volkssport nummer één. De KNVB is met ruim 1,2 miljoen leden de grootste sportbond van Nederland. Wekelijks organiseert de voetbalbond, samen met bijna 3.200 verenigingen, ongeveer 33.000 wedstrijden. Op velden en in zalen nemen mannen, vrouwen, jongens en meisjes het daarbij tegen elkaar op met een sportieve en sociale doelstelling. Niet voor niets is onder kinderen voetbal een hot item.

Altijd actueel
Deze nieuwe uitgave richt zich op het voetbal in al zijn facetten. Dus niet alleen heel goed toepasbaar met het WK, maar ook voor alle andere voetbalaangelegenheden op professioneel - en amateurniveau. Zowel de grotere maar ook de kleinere meisjes en jongens zullen weer veel plezier beleven aan de uitgebreide oefeningen in dit boek. Op een speelse en soms ludieke manier werken aan de taal- en denkontwikkeling van kinderen door het benoemen, beschrijven, zinsvorming, verhaalopbouw, redeneren en verklaren.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »