• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Rikki lespakket
Rikki lespakket €199,75

Rikki lespakket


Met Rikki werken de kinderen aan alle ontwikkelingsgebieden
Met 4 thema’s: anders zijn, vriendschap, plagen en bang zijn
€199,75
Bestelnummer: 88324
Inhoud: Mijn vriendje Rikki is een speels lespakket waarin 4 prachtige prentenboeken van Guido van Genechten over het konijntje Rikki centraal staan. Het lespakket bevat een handleiding waarin activiteiten rond de prentenboeken uitgewerkt zijn, waarmee leerkrachten direct aan de slag kunnen. Naast de handleiding en de prentenboeken bevat het lespakket Rikki, 4 mini-prentenboekjes en 4 posters.
Informatie

Speels lespakket rond de populaire Rikki prentenboeken

• Met veel inspirerende lessuggesties voor alle ontwikkelingsgebieden • Het accent op sociaal-emotionele ontwikkeling • Met 4 thema’s: anders zijn, vriendschap, plagen en bang zijn • Voor alle kinderen in groep 1 en 2 • Geleverd zonder handpop.

Sociaal-emotionele ontwikkeling Vier prachtige prentenboeken van Guido van Genechten over het konijntje Rikki vormen het uitgangspunt van het lespakket. De gebeurtenissen rond het konijntje Rikki zijn voor alle kinderen herkenbaar: anders zijn, vriendschap, plagen en bang zijn. Rikki is anders dan andere konijntjes, met zijn ene hangende oortje. Hij heeft het daarom wel eens moeilijk. Dit biedt goede mogelijkheden voor activiteiten op het gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling.

Meerdere ontwikkelingsgebieden tegelijk Met Mijn vriendje Rikki werken de kinderen van groep 1 en 2 spelenderwijs ook aan andere ontwikkelingsgebieden: beginnende geletterdheid en gecijferdheid, taalontwikkeling, wereldoriëntatie, muziek, spel en beweging en creatieve ontwikkeling. Ook vanuit deze ontwikkelingsgebieden is er een sterke link naar de sociaal-emotionele ontwikkeling. De activiteiten op het gebied van ontluikende en beginnende geletterdheid en gecijferdheid bieden extra kansen voor een doorgaande lijn naar groep 3. U kunt alle activiteiten aanbieden op verschillende niveaus. Op die manier komen alle kinderen maximaal op hun eigen niveau aan bod; de absolute beginners, maar ook de kinderen die al wat verder zijn met letters en cijfers.

Doelgroep Mijn vriendje Rikki is bedoeld voor alle kinderen in groep 1 en 2. In het pakket wordt rekening gehouden met de onderlinge verschillen tussen deze kinderen. Voor taalzwakke en anderstalige kinderen is er extra aandacht door onder meer activiteiten in de kleine kring.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »