• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR

Re-mind


Remind
Simpel en effectief
Dé aanvulling op jouw behandeling
€34,95
Niet op voorraad
Bestelnummer: 89900
Inhoud: De re-mind wordt geleverd inclusief batterij en instructiekaartje, in een mooi opbergdoosje. De batterij gaat bij dagelijks gebruik 3 maanden mee. Als de re-mind het niet meer doet of als je voelt dat hij minder hard trilt, vervang dan de batterij (maak met een satéprikker het dekseltje van de re-mind los, vervang de batterij en klik weer dicht). Het type batterij is een knoopcel CR2032 en is verkrijgbaar bij drogist of supermarkt.
Informatie
Simpel en effectief, dé aanvulling op jouw behandeling
 
- Geeft regelmatig een korte trilling
- Interval instelbaar
- Maakt bewust van houding of mindset
- Nieuwe gewoontes sneller automatiseren
- Klein, makkelijk bij je te dragen
- Batterij gaat 3 maanden mee
 
De re-mind geeft regelmatig een korte trilling en maakt cliënten bewust van hun houding, mindset of van hun ademtechniek, tongpositie of sluiting van de lippen. Bij elke trilling denken ze aan de oefeningen die jij ze hebt gegeven.

Cliënten dragen de re-mind de hele dag bij zich. In een broekzak, polsbandje of aan een koordje om de hals. Hoe vaak de re-mind trilt, bepaal jij samen met de cliënt. Er zijn vijf standen, variërend van 1,5 minuut tot 24 minuten, afhankelijk van wat iemand wil bereiken.

Wie de re-mind vaak inzet, boekt snel resultaat. Adviseer je cliënten om de re-mind dagelijks te gebruiken zodat ze nieuwe gewoontes snel automatiseren.

De juiste ademtechniek, tongpositie en sluiting van de lippen leren cliënten. Maar thuis, op school of werk vergeten ze het weer. Dankzij de re-mind kunnen ze volhouden en automatiseren.

Hoe werkt de re-mind?

Aan- en uitzetten Druk kort op het knopje om de re-mind aan of uit te zetten. Als de re-mind één keer trilt, staat hij aan. Trilt de re-mind twee keer, dan staat hij uit.

Gebruik Je draagt de re-mind de hele dag bij je, in je broekzak, sok, bh of polsbandje of aan een koordje om je nek. Het apparaatje trilt regelmatig en herinnert jou te ontspannen, je houding, ademhaling, etc.

Leercurve De re-mind staat standaard op een leercurve waarbij je ongeveer 10 keer per uur herinnerd wordt. Langzaam bouwt de curve af naar 5 keer per uur.

Zelf programma kiezen Je kunt ook zelf de tijd instellen: • 1. Houd het knopje ingedrukt totdat de re-mind trilt • 2. Kies een programma: bijvoorbeeld 4 keer drukken voor programma 4 • 3. De re-mind trilt nu dit programma

Programma’s • 1. Intensief (1,5 min) • 2. Frequent (3 min) • 3. Regelmatig (6 min) • 4. Normaal (12 min) • 5. Ondersteunend (24 min) • 6. Leercurve (zie hierboven)

Triltijd instellen Wil je de re-mind langer laten trillen, zodat je hem beter voelt, houd dan het knopje ingedrukt totdat de re-mind trilt. Druk dan nogmaals lang op de knop totdat hij weer trilt. (Herhaal deze procedure om de re-mind weer kort te laten trillen)
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »