> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

Sarah en Jerom

* Nathalie van Kordelaar, Marianne Schmidt
* Zo gaan Sarah en Jerom met elkaar om
* Sociale vaardigheidstrainingen
* Groep 5 t/m 8
De auteurs hebben beiden ervaring in het geven van sociale vaardigheidstrainingen. Zij merkten dat bij de bestaande methoden de geleerde vaardigheden moeilijk integreerden bij kinderen in een situatie buiten de training. Vanuit deze ervaring besloten ze een nieuwe training op te zetten waarin de integratie van de vaardigheden thuis en in de klas centraal staat.

Deze training is opgezet voor de basisschool als geheel waarbij integratie met de klas een belangrijk aspect is. Ook leerlingen die niet meedoen aan de training profiteren ervan. De lessen en opdrachten bij de thema‘s zijn ondergebracht in een uitgave voor de onderbouw en een voor de bovenbouw. De methode is voor beide groepen hetzelfde.

Er kan ook gewerkt worden in de klas en de RT met onderdelen uit de training. De rollenspellen, spelletjes en klassenlessen lenen zich ook goed als lessuggesties om sociale vaardigheden aan te leren en kinderen emotioneel weerbaarder te maken.
Inhoud 214 pagina`s, formaat 280 x 200 mm
Onderwerpen Remedial Teaching, Sociaal-emotionele ontwikkeling
Groep/Leeftijd Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8
Media/materialen Werkbladen, kopieerbladen
Bestelnummer 88468
€ 26,00 (incl. 9% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Ik ben steengoed - bordspel

Ik ben steengoed - bordspel

€ 39,95 (incl. 21% BTW)
Het asospel

Het asospel

€ 39,95 (incl. 21% BTW)