• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Lekker in je vel spel
Lekker in je vel spel €14,95

Lekker in je vel spel


EQ coaching kaartjes
Blij, bang, boos, verdrietig of trots?
Ontdek spelenderwijs de taal van emoties
€14,95
Bestelnummer: 88246
Inhoud: 55 kaartjes (formaat 87 x 56 mm) 48 emotiekaartjes in tekst en beeld, uitleg Emotionele intelligentie(EQ), diverse spelvormen voor 1 tot 6 spelers. Verpakt in een kartonnen doos, inclusief handleiding en speelwijze.
Informatie

EQ coaching kaartjes

Blij, bang, boos, verdrietig of trots? Ontdek spelenderwijs de taal van emoties. De 48 emoties en gevoelens zijn door middel van een kleurenschema overzichtelijk in kaart gebracht. De kleuren laten zien of het om een positieve of een moeilijke emotie gaat. De afbeelding op de voorkant weerspiegelt het gevoel. De korte uitleg van de emotie op de achterkant helpt om het gevoel te benoemen en te herkennen.

Ook staan er op ieder kaartje twee oplossingsgerichte vragen om inzicht te krijgen in de manier waarop je positief met het betreffende gevoel om kan gaan. Het Lekker-in-je-vel-spel helpt: je emotionele intelligentie (EQ) te vergroten, inzicht te krijgen in gevoelens en emoties, je emotionele woordenschat uit te breiden, positief te leren denken.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »