> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

Verhalendoos Voor, achter en wat ertussen

De box bevat 24 eenvoudige series afbeeldingen van 3 kaarten voor het bevorderen van het logisch denken en het vermogen zich in taal uit te drukken.
Op de eerste kaart staat telkens een voorwerp, een persoon of een scène uit het dagelijks leven, op de derde kaart is hetzelfde voorwerp of dezelfde persoon of scène te zien, maar in een veranderde vorm. Het gaat erom erachter te komen wat er op de tweede kaart zou kunnen staan – het gereedschap, het instrument of de machine waarmee de verandering tot stand is gebracht. Afhankelijk van leeftijd en vaardigheden kunnen alle of slechts een gedeelte van de kaarten gebruikt worden. Het werken met de afbeeldingen bevordert en verbetert het waarnemingsvermogen, het logisch denken, het voorstellingsvermogen en de creativiteit, het inzicht in chronologische sequenties (voor – na), het trekken van conclusies en de taalcompetentie.
Inhoud 24 series afbeeldingen in kleur met in totaal 72 kaarten, formaat 90 x 90 mm. Inclusief handleiding. Verpakt in een stevige kartonnen opbergdoos.

Elke sequentie bestaat uit 3 kaarten, die aan de achterkant met de letters A, B of C gemarkeerd zijn:
* afbeelding A: uitgangsobject, uitgangssituatieafbeelding.
* afbeelding B: middel om het uitgangsobject te veranderen (gereedschap, instrument, machine).
* afbeelding C: eindproduct, eindsituatie.
Onderwerpen Logopedie, Remedial Teaching, Woordenschat
Bestelnummer 89608

Tips, suggesties, adviezen

€ 28,50 (incl. 21% BTW)