Waar zijn we in het huis?

• Verschillende ruimtes in het huis staan centraal
• Praten over de thuissituatie
Associatiespel waarbij wordt geleerd de verschillende handelingen in huis in te delen en te bepalen in welke ruimte van het huis deze worden verricht: keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamer en terras of tuin.

Leg de 5 zeshoekige kaarten met de verschillende ruimten van het huis met de afbeelding naar boven in het midden van de tafel, en verdeel de andere kaartjes met afbeeldingen van handelingen die in huis worden verricht over de spelers. Iedere speler gooit om de beurt met de dobbelsteen en afhankelijk van de ruimte van het huis die op de dobbelsteen verschijnt, legt hij/zij een van zijn/haar kaartjes bij de juiste zeshoekige kaart. De speler die het eerst zonder kaartjes is, heeft gewonnen. Naast deze spelvorm zijn er nog andere spelvormen mogelijk. Het spel is voorzien van een zelfcorrigerend systeem aan de achterzijde van de kaartjes, zodat kan worden gecontroleerd of de juiste keuze is gemaakt.
Inhoud Vijf zeshoekige omgevings-fotokaarten (formaat 130 mm), 30 fotokaarten (formaat 75 x 75 mm). Inclusief een kunststof dobbelsteen 35 x 35 mm) met 18 stickers. In een stevige kunststof koffer (formaat 240 x 180 x 60 mm). Vanaf 4 jaar.
Onderwerpen Logopedie, Taalvaardigheden, Woordenschat
Groep/Leeftijd Groep 1/2, Groep 3, Groep 4
Media/materialen Handelingsgericht materiaal, Spellen, Therapie hulpmiddelen
Bestelnummer 89505

Tips, suggesties, adviezen

€ 24,80 (incl. 21% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Speelhuis

Speelhuis

€ 36,70 (incl. 21% BTW)
Kletshuis

Kletshuis

€ 36,70 (incl. 21% BTW)
VisoDidac: Familieverhalen

VisoDidac: Familieverhalen

€ 24,90 (incl. 21% BTW)
Tom & Sara beeldverhalen

Tom & Sara beeldverhalen

€ 24,90 (incl. 21% BTW)