Grip op je stem

Michel de Kort

* Multidisciplinaire aanpak van stemtherapie en stemtraining
* Legt de link tussen zingen en spreken
* Therapie & training volgens het 3-zones Stemmode
Veel stemgebruikers krijgen vroeg of laat problemen met hun stem. Heesheid, verminderde stemmogelijkheden, last of vermoeidheid bij en na het spreken en zingen: het zijn klachten die vaak verholpen kunnen worden. Want stemgeven berust op spierwerking, en spieren kun je trainen.
- Hoe werkt de stem?
- Waarmee houd je rekening als je je stem op een gezonde manier wil gebruiken?
- Hoe laat je je zangstem mooi klinken?
- En welke ‘stemveilige’ instructies kun je als logopedist, zangopleider of koordirigent geven aan de cliënten, cursisten, solo- of koorzangers die je begeleidt?

Op zoek naar antwoorden werkte Michel de Kort een stevige theoretische basis uit in het 3-Zones Stemmodel. Dit model benadert stemtherapie en -training op een multidisciplinaire manier. Het hanteert een aantal relatief eenvoudige, technische uitgangspunten, waardoor cliënten met stemproblemen, studenten, sprekers en zangers snel weer ‘grip’ krijgen op hun stem. Grip op je stem is een uiterst bruikbaar houvast in de opleiding en in de praktijk: het 3-Zones Stemmodel vindt een concrete vertaling in meteen bruikbare tips en toepasbare voorbeelden uit de stemtherapie- en training, logopedie, zangpedagogiek en koordirectie. Op die manier draagt Grip op je stem bij aan een beter stemgedrag en dus ook meer stemcomfort voor wie als professional of amateur het woord voert of zingt.

Inhoudsopgave

Proefhoofdstuk
Inhoud Softcover boek met 128 pagina's (formaat 240 x 160 mm).
Onderwerpen Logopedie, Remedial Teaching, Taalvaardigheden
Groep/Leeftijd Alle leeftijden
Media/materialen Vakliteratuur
Bestelnummer 87531

Tips, suggesties, adviezen

€ 29,70 (incl. 9% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Adem en stem

Adem en stem

€ 33,50 (incl. 9% BTW)