> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

Folders Gehoor

Pakket folders van 9 logopedische aandachtsgebieden ‘Logopedie in een notendop’. Overzicht van alle logopedische stoornissen met tips voor ouders, leerkracht en signaleringslijst. Heel handig voor leerkrachten en ouders en mooi vormgegeven in kleur.

Overzicht folders Logopedie in een notendop:
1. Afwijkende mondgewoonten
2. Taal
3. Meertaligheid
4. Stotteren
5. Adem en Stem
6. Gehoor
7. Articulatie en verstaanbaarheid
8. Auditieve vaardigheden
9. Dyslexie: lees en spellingsproblemen
6. Gehoor
Een goed gehoor vormt de basis van een goede spraak- en taalontwikkeling. Is het gehoor minder, dan kun je anderen niet goed verstaan en moeilijker communiceren.
Wanneer een oor slecht functioneert is het zeer lastig voor een kind om te verstaan wat er aan de kant van het slechte oor wordt gezegd. Ook kan het kind minder goed bepalen uit welke richting een geluid komt. Deze folder geeft hulp, adviezen en tips bij gehoorproblemen.
Inhoud Eén van de 9 logopedische aandachtsgebieden als pakket, elk 25 stuks formaat A4 in wikkel gevouwen naar formaat circa 99 x 210 mm. In totaal 25 folders. Heel handig voor leerkrachten en ouders en mooi vormgegeven in kleur.
Onderwerpen Logopedie, Taalvaardigheden
Bestelnummer 89781

Tips, suggesties, adviezen

€ 9,80 (incl. 21% BTW)