• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Folders Gehoor
Folders Gehoor €9,80

Folders Gehoor


Eén van 9 logopedische aandachtsgebieden
Met tips voor ouders, leerkracht en signaleringslijst
€9,80
Bestelnummer: 89781
Inhoud: Eén van de 9 logopedische aandachtsgebieden als pakket, elk 25 stuks formaat A4 in wikkel gevouwen naar formaat circa 99 x 210 mm. In totaal 25 folders. Heel handig voor leerkrachten en ouders en mooi vormgegeven in kleur.
Informatie

Eén van 9 logopedische aandachtsgebieden

Pakket folders van 9 logopedische aandachtsgebieden ‘Logopedie in een notendop’. Overzicht van alle logopedische stoornissen met tips voor ouders, leerkracht en signaleringslijst. Heel handig voor leerkrachten en ouders en mooi vormgegeven in kleur.

Overzicht folders Logopedie in een notendop: 1. Afwijkende mondgewoonten 2. Taal 3. Meertaligheid 4. Stotteren 5. Adem en Stem 6. Gehoor 7. Articulatie en verstaanbaarheid 8. Auditieve vaardigheden 9. Dyslexie: lees en spellingsproblemen

6. Gehoor Een goed gehoor vormt de basis van een goede spraak- en taalontwikkeling. Is het gehoor minder, dan kun je anderen niet goed verstaan en moeilijker communiceren. Wanneer een oor slecht functioneert is het zeer lastig voor een kind om te verstaan wat er aan de kant van het slechte oor wordt gezegd. Ook kan het kind minder goed bepalen uit welke richting een geluid komt. Deze folder geeft hulp, adviezen en tips bij gehoorproblemen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »