> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

Folders Adem en Stem

Pakket folders van 9 logopedische aandachtsgebieden ‘Logopedie in een notendop’. Overzicht van alle logopedische stoornissen met tips voor ouders, leerkracht en signaleringslijst. Heel handig voor leerkrachten en ouders en mooi vormgegeven in kleur.

Overzicht folders Logopedie in een notendop:
1. Afwijkende mondgewoonten
2. Taal
3. Meertaligheid
4. Stotteren
5. Adem en Stem
6. Gehoor
7. Articulatie en verstaanbaarheid
8. Auditieve vaardigheden
9. Dyslexie: lees en spellingsproblemen
5. Adem en Stem
Heesheid wil zeggen dat de stem niet helder is. Iedereen heeft wel eens tijdelijk last van een hese of schorre stem, bijvoorbeeld bij een verkoudheid, na een schoolreisje of een feest. Ook een allergie of astma kan heesheid veroorzaken. Een langere periode van heesheid kan betekenen dat de stembanden geïrriteerd raken. Je kunt dan minder goed verstaanbaar zijn. Deze folder geeft hulp, tips en adviezen bij adem- en stemproblemen.
Inhoud Eén van de 9 logopedische aandachtsgebieden als pakket, elk 25 stuks formaat A4 in wikkel gevouwen naar formaat circa 99 x 210 mm. In totaal 25 folders. Heel handig voor leerkrachten en ouders en mooi vormgegeven in kleur.
Onderwerpen Logopedie, Taalvaardigheden
Bestelnummer 89780

Tips, suggesties, adviezen

€ 9,80 (incl. 21% BTW)