• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Mijn letterboekje
Mijn letterboekje €7,50

Mijn letterboekje


Lees- en doeboek
Bevat alle letters en lettercombinaties
36 Pagina`s formaat A4
€7,50
Bestelnummer: 88321
Inhoud: Lees- en doeboek, 36 pagina`s formaat A4. Per stuk.
Informatie

Lees- en doeboek met alle letters en lettercombinaties 

Alle letters in een lees- en doeboek, van beginnende geletterdheid tot lezen. Met Mijn letterboekje kunnen de kinderen alle letters en lettercombinaties systematisch inoefenen. Alle klank-tekencombinaties komen aan bod in dit kleurige boekje. De volgorde van aanbieding kan zelf gekozen worden. In eerste instantie begeleidt de leerkracht het kind met de eerste aanbieding van de letter (auditief, visueel, letterspelletjes). Daarna kan het letterboekje gebruikt worden voor het zelfstandig oefenen met de letter.

Met Mijn letterboekje geeft u alle kinderen de mogelijkheid om op een speelse en leuke manier hun geletterdheid te ontwikkelen. Ieder kind in zijn eigen tempo. Sommige kinderen kunnen aan het eind van groep 2 al aardig lezen. Andere hebben meer hulp en aandacht nodig om zich de eerste letters eigen te maken. Van beginnende geletterdheid tot lezen biedt speelse suggesties op elk niveau. Voor de risicokinderen, maar ook voor de vlotste leerlingen uit groep 2.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »