• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Het grote abc van Tuk
Het grote abc van Tuk €21,99

Het grote abc van Tuk


Vergrote en uitgebreidere versie van Het abc van Tuk
Handig letter-klank-opzoek-boek met plaatjes en voorleesversjes
€21,99
Bestelnummer: 89253
Inhoud: Het grote abc van Tuk is een full-color letter-weet-boek met voorin het boek tips voor de voorlezers. 96 pagina`s, uitgevoerd in hardcover, formaat 280 X 230 mm.
Informatie

Letters en klanken, dovengebaren en braille
Betty Sluyzer

Het grote abc van Tuk is een vergrote en uitgebreidere versie van Het abc van Tuk alleen zonder de cijfers 1 tot en met 20. Een handig letter-klank-opzoek-boek met veel plaatjes en voorleesversjes. Het boek bevat kleine letters en hoofdletters, klanken, dubbelklanken en lettercombinaties. Het grote abc van Tuk is een letterboek, waarin op de linkerpagina de letter a bijvoorbeeld te zien is als kleine letter, maar ook cursief en vet.

De a is ook gedrukt in een ander lettertype, met schreef. Ook de schrijfletter a staat erbij. En ook de a uit het vingeralfabet voor doven en slechthorenden en de a uit het braille alfabet staat op de pagina. Als u op de witte stippen ronde stickertjes plakt met een diameter van 9 mm, dan kan ook een blinde de letter van de bladzijde meelezen. En sowieso is het interessant om ook deze alfabetten te leren kennen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »