• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
MediJA Praat
MediJA Praat €15,95

MediJA Praat


Voor een goed gesprek...
... over (sociale) media!
Vanaf 10 jaar
€15,95
Bestelnummer: 88984
Inhoud: MediJA Praat bestaat uit 54 kaartjes met stimulerende vragen over (sociale) media, een blokkeerkaart en een blanco kaartje. In stevige hardkartonnen doos met deksel, incl. handleiding. De kaarten zijn gemaakt voor kinderen vanaf 10 jaar. Er zijn 2 categorieën: • Oranje kaartjes: deze kunnen gebruikt worden vanaf 10 jaar en ouder • Roze kaartjes: deze zijn geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar
Informatie

MediJA Praat is bedoeld voor iedereen die met kinderen in gesprek wil gaan over (sociale) media

De invloed van de media in het dagelijks leven wordt steeds groter en is bijna niet meer weg te denken. Aan ons de taak om kinderen te leren hoe zij met media kunnen omgaan.

Net zoals in het dagelijks leven, doen kinderen ook online positieve en negatieve ervaringen op. Het is belangrijk om over deze online gebeurtenissen te praten. Want juist als het normaal is om hierover te praten zullen zij eerder hun negatieve ervaringen delen en niet wachten tot hun ouders er zelf achter komen of tot de situatie uit de hand is gelopen. Daarnaast is het heel leuk om van kinderen te horen wat zij doen. Iedereen kan MediJA Praat op zijn eigen manier gebruiken en invullen. Om je op weg te helpen zijn enkele spelvormen in de handleiding opgenomen. Ook lees je in de handleiding tips om door te vragen op de antwoorden die kinderen geven.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »