• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Max Woordenschat Niveau 4
Max Woordenschat Niveau 4 €22,95

Max Woordenschat Niveau 4


Max oefenkaarten
De laatste stap
Ziek zijn, feest, natuur, omgaan met elkaar
€22,95
Bestelnummer: 5007831
Inhoud: 16 opdrachtkaarten A4 dubbelzijdig, dit zijn 32 pagina’s met opdrachten en zelfcontrole bij iedere opdracht. Met hulp van de voorbeeldopgave begrijpen de kinderen de opdracht heel snel. In totaal 300 tot 400 opgaven. Registratieformulier. In kunststof tas
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Max oefenkaarten voor het Max leer- en oefensysteem met zelfcontrole

Max Woordenschat is vooral bestemd voor nieuwkomers in het basisonderwijs in de groepen 4 t/m 8 die de Nederlandse taal nog niet - of nog niet goed genoeg - beheersen. De oefeningen hebben als doel de woordenschat te vergroten en de vaardigheid in het maken van goede zinnen te verbeteren. 

Max Woordenschat biedt veel aanvullende oefenstof, verpakt in een zeer praktische werkvorm, waardoor basisschoolleerlingen volledig zelfstandig met de leerstof aan de slag kunnen. De kaarten kunnen op volgorde worden doorgewerkt. Ze kennen per onderdeel een zekere stijging in moeilijkheidsgraad. Het is overigens niet noodzakelijk de kaarten op volgorde te laten doorwerken. U kunt ook een kaart kiezen op basis van de specifieke inhoud. De minimum eisen om met deze oefensets te kunnen werken zijn:
• Het aanvankelijk lezen met goed gevolg doorlopen hebben. (AVI-E3)
• De cijfers t/m 32 kennen. Voor niveau 2, 3 en 4 is minimaal AVI-E4 nodig.  

De laatste stap Ziek zijn, feest, natuur en omgaan met elkaar

Woordenschat, Woordvorming en Zinsvorming. Bij de opbouw van de oefeningen voor woord- en zinsvorming is rekening gehouden met de grammaticalijn uit het bekende programma ”Van horen en zeggen”. Ongeveer 1/2 van de kaarten hebben expliciet betrekking op woordenschatverrijking. Ongeveer 1/2 deel van de kaarten hebben betrekking op woord- en zinsvorming als ondersteuning van het verruimen van de woordenschat. 

Om deze Max opgaven te kunnen controleren is het Max Spelbord (bestelnummer 5000) nodig!

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »