• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Kikkerkampioen
Kikkerkampioen €65,50

Kikkerkampioen


Kinderen te leren omgaan met teleurstellingen en zo hun veerkracht te versterken en meer weerbaar te worden
€65,50
Bestelnummer: 89086
Inhoud: Informatieboekje, blauw blad met 8 afbeeldingen van pech-plaatjes voor kinderen vanaf 5-7 jaar, geel blad met 8 afbeeldingen van pech-plaatjes die je samen met het blauwe blad gebruikt voor kinderen van 7 jaar en ouder, 16 ronde kartonnen pech-schijven en 16 ronde aanpak-schijven, 1 poster, 2 goals met steunen die over de pijlen, links en rechts van lange zijden van de doos geschoven worden om met de schijven te sjoelen, leeftijd 5-12 jaar, spelduur 20-30 minuten, 2-3 spelers met volwassen begeleider.
Informatie

Met behulp van dit spel leer je kinderen spelenderwijs om te gaan met dagelijkse teleurstellingen

Natuurlijk is het vervelend als een vriendje een speelafspraak afzegt, je een spelletje verliest of niet op de Ipad mag. Maar hoe ga je daarmee om? Ga je mopperen en ben je de hele middag chagrijnig of bedenk je iets wat je kunt gaan doen?

Het spel heeft 4 spelmogelijkheden:
• De pechplaatjes worden een voor een neergelegd op het blauwe blad (vanaf 5 jaar) en het gele blad (vanaf 7 jaar) terwijl je met het kind praat over de teleurstellende situaties die op de plaatjes te zien zijn. • Daarna bespreek je wat je zou kunnen DOEN in plaats van te mopperen of te klagen. Als dat lastig is, kan in de aanpak-schijven naar een passende oplossing gezocht worden. • Memory spel. Met de pech -en de aanpakschijven kun je een Memoryspel spelen waarbij je steeds de achterzijde hardop leest Een beetje pech?, Dat kan ik wel aan! • Sjoelen. Door de voetbaldoelen aan de doos te schuiven, kun je alle schijven door de doelen sjoelen terwijl je keihard roept; 'Weg met die pech!'

Zo sluit je het spel op een ontspannen en vrolijke manier af. In het handige informatieboekje voor volwassenen staat veel informatie hoe je je kind kunt helpen meer zelfstandig en weerbaar te worden.

Inclusief 50 extra gesprekskaartjes, zodat er nog meer mogelijkheden zijn om met kinderen te praten over teleurstellende situaties.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »