• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Ik ben steengoed bordspel
Ik ben steengoed bordspel €47,50

Ik ben steengoed bordspel


Omgaan met zelfvertrouwen en/of een gebrek daaraan
Bordspel
€47,50
Bestelnummer: 88679
Inhoud: Bordspel 500 x 400 mm, 5 pionnen, 2 dobbelstenen, 30 goudsteentjes, 120 vragenkaartjes en een zandloper. In een stevige kartonnen doos inclusief handleiding.
Informatie

Omgaan met zelfvertrouwen en/of een gebrek daaraan

Laat kinderen spelenderwijs ontdekken hoe ze zelf kunnen omgaan met zelfvertrouwen en/of een gebrek daaraan. Faalangst komt bij veel kinderen in meer of mindere mate voor. Kinderen leren onjuiste gedachten, gedachten die lang niet altijd overeen komen met de werkelijkheid, om te buigen naar vervangende gedachten, waarbij kinderen zich wel prettig voelen en die hen verder helpen. Onjuiste gedachten helpen je niet verder en gevoelens van faalangst zijn niet prettig en voelen erg naar. De kinderen gaan een tocht maken met hun pion over het spelbord. Onderweg voeren de kinderen opdrachten uit en bedenken ze positieve oplossingen voor gestelde situaties.

Er zijn 40 gele kaarten met (een vrolijke smiley) positieve affirmaties om het zelfbeeld van kinderen te versterken, waarbij alternatieven voor negatieve gevoelens worden aangereikt.

Er zijn 40 groene kaarten met (een knipoog smiley) opdrachten waarbij kinderen allerlei verschillende situaties krijgen voorgeschoteld. De kinderen bedenken positieve oplossingen of maken een inschatting van wat zij denken te kunnen, waarna zij de opdracht ook echt uitvoeren.

Er zijn 40 rode kaarten met (een denkende smiley) opdrachten en vragen gericht op successen die de kinderen in het verleden hebben behaald en hoe ze bepaalde lastige situaties hebben aangepakt. Hierbij moeten ze zoveel mogelijk goudklompjes verzamelen!

Het spel is zeer geschikt ter bevordering van de cognitieve, sociale en motorische vaardigheden.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »