• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Folders Dyslexie
Folders Dyslexie €9,80

Folders Dyslexie


Lees en spellingsproblemen
Eén van 9 logopedische aandachtsgebieden
Met tips voor ouders, leerkracht en signaleringslijst
€9,80
Bestelnummer: 89784
Inhoud: Eén van de 9 logopedische aandachtsgebieden als pakket, elk 25 stuks formaat A4 in wikkel gevouwen naar formaat circa 99 x 210 mm. In totaal 25 folders. Heel handig voor leerkrachten en ouders en mooi vormgegeven in kleur.
Informatie

Lees en spellingsproblemen

Pakket folders van 9 logopedische aandachtsgebieden ‘Logopedie in een notendop’. Overzicht van alle logopedische stoornissen met tips voor ouders, leerkracht en signaleringslijst. Heel handig voor leerkrachten en ouders en mooi vormgegeven in kleur.

Overzicht folders Logopedie in een notendop: 1. Afwijkende mondgewoonten 2. Taal 3. Meertaligheid 4. Stotteren 5. Adem en Stem 6. Gehoor 7. Articulatie en verstaanbaarheid 8. Auditieve vaardigheden 9. Dyslexie: lees en spellingsproblemen

Lees en spellingsproblemen. • Eén van 9 logopedische aandachtsgebieden. • Met tips voor ouders, leerkracht en signaleringslijst.

9. Dyslexie: lees en spellingsproblemen Bij dyslexie hebben kinderen een hardnekkig probleem met het aanleren van lezen en/of spellen van woorden, terwijl het kind wel een gemiddelde intelligentie heeft. Kinderen hebben moeite met het opnemen van nieuwe informatie, zoals het aanleren van letters, woorden en klanken. De precieze oorzaak van dyslexie weten we nog niet helemaal, maar wel is duidelijk dat het zich afspeelt in de hersenen. Het lijkt erop dat het hersengebied waar klanken aan schrifttekens worden gekoppeld, te zwak is aangelegd of moeilijk bereikbaar is. Dyslexie kan erfelijk zijn.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »