• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Folders Taal
Folders Taal €9,80

Folders Taal


Eén van 9 logopedische aandachtsgebieden
Met tips voor ouders, leerkracht en signaleringslijst
€9,80
Bestelnummer: 89777
Inhoud: Eén van de 9 logopedische aandachtsgebieden als pakket, elk 25 stuks formaat A4 in wikkel gevouwen naar formaat circa 99 x 210 mm. In totaal 25 folders. Heel handig voor leerkrachten en ouders en mooi vormgegeven in kleur.
Informatie

Eén van 9 logopedische aandachtsgebieden

Pakket folders van 9 logopedische aandachtsgebieden ‘Logopedie in een notendop’. Overzicht van alle logopedische stoornissen met tips voor ouders, leerkracht en signaleringslijst. Heel handig voor leerkrachten en ouders en mooi vormgegeven in kleur.

Overzicht folders Logopedie in een notendop: 1. Afwijkende mondgewoonten 2. Taal 3. Meertaligheid 4. Stotteren 5. Adem en Stem 6. Gehoor 7. Articulatie en verstaanbaarheid 8. Auditieve vaardigheden 9. Dyslexie: lees en spellingsproblemen

2. Taal Wanneer een kind de taal niet goed kan begrijpen of gebruiken, heeft dat gevolgen voor zijn verdere ontwikkeling: communicatieproblemen, emotionele problemen, gedragsproblemen en leerproblemen. Met een zwak taalbegrip is het begrijpen van wat de leerkracht zegt en wat er aan geschreven instructies in je boek staat, heel moeilijk. Doordat een kind de juiste woorden niet goed kan vinden is het voor dat kind moeilijker om uit te drukken wat hij denkt. Deze folder geeft hulp, tips en adviezen bij Taalproblemen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »