• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Beeldboek Geheim agent G.Ruwel Gr.6
Beeldboek Geheim agent G.Ruwel Gr.6 €17,50

Beeldboek Geheim agent G.Ruwel Gr.6


Kleurrijk beeldboek
De zaak Roodbast AVI M6
Gemaakt volgens de Cito-richtlijnen voor veilig leren lezen
€17,50
Bestelnummer: 88810
Inhoud: Beeldboek Geheim agent G. Ruwel - De zaak Roodbast - midden groep 6. 144 pagina`s, uitgevoerd in hardcover, formaat 216 x 165 mm in full colour.
Informatie

De zaak Roodbast AVI M6
Michiel van de Vijver en Tineke Honingh

Graphic novel op AVI met extra beeld
Dit kleurrijke beeldboek is een avontuur dat verteld is in een vorm waarbij tekst wordt afgewisseld met veel beeld, waaronder ook korte stripjes. De makers bieden hiermee een boek dat de lezer uitnodigt en uitdaagt. Een verhaal vol vaart en met veel avontuur, humor en visuele ondersteuning. Zodat ook lezers die van nature minder snel een boek oppakken dit boek wél willen lezen. Een vrolijke graphic novel op AVI M6.

Over het verhaal
Het slimme monster G. Ruwel is de beste geheim agent van de Geheime Monster Dienst. Hij begint aan de lastigste missie uit de monstergeschiedenis. Zelfs hij kan niet voorkomen dat er een gevaarlijk monster wordt gevangen door menswezens. Is de monsterwereld ontdekt? Hij moet met zijn vrienden alles op alles zetten om de monsterwereld van de ondergang te redden. Best gelezen boek van de monsterwereld!

Volgens de AVI-leesmethode van Cito
Zoals alle boeken van Kijk en Lees, is ook deze uitgave geschreven volgens de AVI-richtlijnen die scholen ook gebruiken. De zaak Roodbast is op AVI M6 geschreven. AVI is de naam van het leesvaardigheidssysteem van Cito dat bestaat uit verschillende leesniveaus. Voor alle AVI-leesniveaus van groep 3 tot en met 7, heeft Kijk en Lees een boek. Alle Kijk en Lees boeken zijn door Cito gecertificeerd.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »