• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Suus & Luuk Klank voor Klank, Woord voor Woord
Suus & Luuk Klank voor Klank, Woord voor Woord 299,-

Suus & Luuk Klank voor Klank, Woord voor Woord


Set van 3 mappen
2 mappen rondom medeklinkers en medeklinkerclusters
1 map met klinkers en tweeklanken
€299,- €299,00
Niet op voorraad
Bestelnummer: 89067
Inhoud: 2 mappen rondom medeklinkers en medeklinkerclusters en 1 map met klinkers en tweeklanken. 3 duurzame ringbanden (in totaal 178 pagina`s, formaat A4), in een stevige kartonnen opbergdoos.
Informatie

2 mappen rondom medeklinkers en medeklinkerclusters en 1 map met klinkers en tweeklanken

Na de kennismaking met Suus & Luuk in verschillende taalproducten zien we deze vrolijke tweeling nu ook terug in een nieuw articulatie-oefenprogramma. Klank voor Klank, Woord voor Woord is een nieuw, eigentijds en overzichtelijk articulatieprogramma dat breed inzetbaar is. Het materiaal richt zich op het verbeteren van de articulatie (fonetisch en fonologisch) op een gestructureerde wijze. Naast het oefenen op woordniveau is er ook aandacht voor het automatiseren en generaliseren in de spontane spraak. Het materiaal is ook bruikbaar als ondersteuning bij beginnend leesonderwijs wanneer wordt gewerkt aan klank-tekenkoppeling, klankbewustwording en het oefenen van de auditieve vaardigheden (klankonderscheiding, analyse, synthese, woord- en syllabestructuur).

De mappen zijn systematisch opgebouwd per klank en per klankpositie (initiaal, finaal en mediaal): • letter met visuele cue voor het maken van de klank; • drill-blad voor het inslijpen van (nieuwe) articulatiepatronen van de doelklank; • eenvoudige oefenwoorden in gekleurde afbeeldingen; • een schat aan oefenwoorden opbouwend van enkelvoudige tot meerlettergrepige woorden; • oefenwoorden waarin clusters centraal staan; • aanvullende oefeningen (zeggen en leggen, vertelplaten) waarbij op speelse wijze de transfer naar het spontaan spreken geoefend kan worden.

Omdat het belangrijk is intensief samen te werken met ouders, verzorgers en/of leerkrachten om het geleerde te kunnen generaliseren, is een extra tabblad toegevoegd. Hierin staat een heldere uitleg en worden spelsuggesties voor het oefenen gegeven.

De inhoud van de mappen is voor een brede doelgroep inzetbaar. De kindvriendelijke, aantrekkelijke afbeeldingen en werkvormen zijn geschikt voor kinderen met een ontwikkelingsleeftijd van 2 tot 12 jaar.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »