• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
SocioCards
SocioCards €39,95

SocioCards


Instrument waarmee u op eenvoudige wijze gesprekken met een basisschoolkind (4 tot 12 jaar) vorm en inhoud geeft
€39,95
Bestelnummer: 88725
Inhoud: 36 kaarten met dieren (op de keerzijde staan 36 mensfiguren). 36 kaarten met symbolen en basisemoties. Boekje met korte handleiding en voorbeeldvragen. Verpakt in een stevige kartonnen doos.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Instrument waarmee u op eenvoudige wijze gesprekken met een basisschoolkind (4 tot 12 jaar) vorm en inhoud geeft

SocioCards Original is een instrument waarmee u op eenvoudige wijze gesprekken met een basisschoolkind (4 tot 12 jaar) vorm en inhoud geeft. Het biedt u een mogelijkheid om op een andere manier te praten met kinderen en vanuit de eigen kracht van het kind en het gezin naar oplossingen te zoeken.

De set werkt zonder geschreven tekst. De vormgeving en werkwijze zijn erop ingericht om u en uw jonge gesprekspartner spelenderwijs te helpen bij het formuleren van alle belangrijke vragen en antwoorden.

• Met dier- óf mensfiguren brengt u in kaart welke personen een rol spelen in het leven van een kind (sociogram). • Aan de hand van symbolen en afbeeldingen stelt u vervolgens belangrijke vragen: Wie zou jij meenemen naar een onbewoond eiland?, Wat zou jij veranderen als je kon toveren?, Wie in jouw omgeving kan je helpen?, Waar ben jij bang voor? • Lastige onderwerpen, komen aan de hand van afbeeldingen, op kindvriendelijke wijze aan bod.

SocioCards Original is zonder voorbereidingen op elk moment in te zetten door iedereen die met kinderen werkt.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »